Σχετικά με το VFAIRS

Εμπορική Έκθεση Στοχεύοντας στο Μέλλον

Εικονικά Περίπτερα

Δημιουργήστε το περίπτερο της επιχείρησής σας εύκολα και άμεσα. Δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές γνώσεις και μέσα σε λίγα λεπτά αξιοποιώντας έτοιμα στοιχεία, όπως για παράδειγμα, εικονικό εξοπλισμό υποδοχής πελατών και έκθεσης προϊόντων, μπορείτε να κατασκευάσετε το περίπτερό σας ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα που διαθέτει η επιχείρησή σας.

Διαδραστική Αλληλεπίδραση


Ζωντανέψτε στην οθόνη σας και εμφανιστείτε ως κινούμενη φιγούρα. Αλληλεπιδράστε και συνομιλήστε διαδραστικά μέσω αποστολής μηνυμάτων και βιντεοκλήσης. Ένα 3D περιβάλλον παρέχει στους χρήστες του την αίσθηση της φυσικής παρουσίας, εξυπηρετώντας τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες των επισκεπτών.

Οικονομικό και Αποδοτικό

Ένα εικονικό εκθετήριο αντισταθμίζει όλα τα έξοδα μιας φυσικής παρουσίας, επειδή πραγματοποιείται στο διαδίκτυο. Είναι ωφέλιμο όχι μόνο για τους διοργανωτές, αλλά και οικονομικά αποδοτικό για τους συμμετέχοντες, εξοικονομώντας κόστη όπως του ταξιδιού και της διαμονής.

Εύκολα στις διεθνείς αγορές

Καλωσορίστε τους επισκέπτες στο περίπτερο σας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα μιας ζωντανής έκθεσης αλλά χωρίς τη μετακίνηση ή τη φυσική επαφή.

Διαδικασία και Χρονοδιάγραμμα Συμμετοχής

1. Εγγραφή

Ως μέλη του ΕΒΕΑ, πατώντας στο παραπάνω κουμπί του εικονιδίου με την ένδειξη ¨ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ¨, συνδέεστε με τους κωδικούς taxisnet της επιχείρησής σας και συμπληρώνετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η προθεσμία συμμετοχής ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου, 2020.

2. Έγκριση Συμμετοχής​

Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών, εγκρίνονται 200 εκθέτες που θα λάβουν μέρος στο Vfairs. Οι εγκεκριμένες επιχειρήσεις θα ενημερωθούν με περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή τους έως τις 30 Οκτωβρίου, 2020.

3. Δημιουργία εικονικού περιπτέρου

Συνδέεστε στη πλατφόρμα και δημιουργείτε το περίπτερο σας μέσα σε λίγα εύκολα βήματα για την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων σας. Προσαρμόστε με λογότυπα και χρώματα την αισθητική της επιχείρησής σας με τη δυνατότητα επιλογής από διαφορετικά είδη περιπτέρων. Ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα είναι διαθέσιμη να εξυπηρετήσει όπου χρειαστεί. Η δημιουργία του χώρου σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών.

4. Εγκαίνια VFAIRS

Με ανοιχτή πρόσκληση προς το Ελληνικό και διεθνές κοινό σηματοδοτείται η έναρξη του πιλοτικού εικονικού εκθετηρίου στις 30 Νοεμβρίου, 2020.

Παράδειγμα Εικονικού Περιπτέρου​

Κάντε κλικ, σύρετε και αλληλεπιδράστε με τα αντικείμενα γύρω σας.

Δηλώστε Συμμετοχή Σήμερα

Συχνές Ερωτήσεις

Το ΕΒΕΑ αναλαμβάνει το κόστος συμμετοχής 200 εκθετών στο πρώτο εικονικό εκθετήριο. Για τεχνική υποστήριξη, όπως για τη διαμόρφωση και στήσιμο του περιπτέρου και περαιτέρω υπηρεσίες, όπως γραφιστικά, το ΕΒΕΑ θα κατευθύνει τους εκθέτες στους ανάλογους συνεργάτες επί πληρωμή.

Δωρεάν είσοδος σε όλους τους επισκέπτες.

30 Νοεμβρίου, 2020.

H περιήγηση στην έκθεση μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, κινητού, ταμπλετ και VR γυαλιών μέσα από έναν συνήθη web browser και αποτελεί μια καινοτόμο ψηφιακή διαδραστική εμπειρία. Το προσωπικό του εκθέτη στο περίπτερο επικοινωνεί με τον πλέον άμεσο και διαδραστικό τρόπο με τους επισκέπτες και μπορεί να τους παρέχει με χρήση των ψηφιακών μέσων που αξιοποιεί η πλατφόρμα όλες τις πληροφορίες και την ενημέρωση που θα ζητήσουν.